Earrings

Imorgon är det måndag igen och trots semester så skall jag skicka iväg två paket imorgon med posten. Det är nämligen grymma tjejer som gillar mina örhängen! Så kul! 
Så nu hur jag faktiskt fått sålt ett par av varje örhänge jag gjort. Det är alltså en glad Lina den här regniga söndagen. Gav mamma ett armband i sommarpresent, det blev fruktansvärt uppskattat. Varför inte ge din mamma eller någon du tycker om en sommarpresent du med? För ni vet väl att ni lätt som en plätt kan beställa mina smycken och ge bort! Antingen lämnar ni en kommentar här på bloggen eller slänger iväg ett mail till [email protected].

Örhängen - Fjäder/Döskalle 99:-


Örhängen - Peace 89:-


Örhängen - Kors 95:-






Galen på färg

Okej nu håller jag på att bli galen på riktigt! När folk kommenterar här på min blogg så blir texten dom skriver med vit. Jag är inne på kodmallar och allt vad det heter, tror jag är rätt men icke blir det någon skillnad när jag skriver in olika färgkoder.
Jag forsätter att kämpa att lite till annars får ni helt enkelt stå ut med att kommentarstexten förblir vit, haha. Man kan markera kommentarerna så att man faktiskt ser vad alla goa människor har kommenterat.
Hej så länge!

BILDREGN - SMYCKEN

Här kommer ett "litet" bildregn på mina senaste smycken, dom jag har gjort under veckan som gått. Är så nöjd med allihopa och det är ju grymt.
Hade bla på mig kors-örhängena idag när vi var på Allum och shoppade, den ena tjejen i kassan tyckte jag hade grymt snygga örhängen på mig och undrade vart jag hade köpt dom. Hur kul var inte det då? Självklart fick hon ett visitkort och skulle kika in min blogg.















3 nya armband och 2 par örhängen!

God kväll! Har precis fått 3 armband och 2 par örhängen gjorda. Supersnygga och jag själv är riktigt nöjd. För en gång skull gjorde jag smycken till mig själv och inte till andra. Tolka mig rätt, jag älskar att sälja mina smycken men det är så roligt att göra sina nya ideér (hely nya designer) och sedan använda dom själv!
Sitter dock inte på min dator så bilderna lägger jag upp imorgon. Stay tuned!
För er som väntar på att få se armbanden och örhänget jag gjorde i fredags kommer detta också på bild imorgon.
Ha det gott!
Ni vet väl att ni beställer det ni gillar, antingen till er själva eller till någon ni tycker om på: [email protected]

RSS 2.0