Den som väntar på nått gott

Vi höjer spänningen lite till va?.. Mitt lim är slut vilket resluterade i att jag inte kunde göra halsbandet med den nya tekniken som vi såg fram emot. Men deppa inte ihop för det! Jag tog kort på materialet jag ska använda till halsbandet, så vi kan väl kalla det en liten "tjuvkik". Armbandet som jag gjorde förra veckan och som faktiskt just nu pryder min högra handled kommer också upp på bild. Hoppas ni har en trevlig kväll ändå!
Jag själv ligger med feber så det blir nog inte att jag kommer iväg för att köpa nytt smyckelim imorgon, tyvärr. Men den som väntar på gott .. Eller hur är det man säger?






Ni vet väl att ni bara säger till om ni är sugna på att beställa?!

Halsband av helt ny teknik

Goddag! Är ni nyfikna på förra veckans två sista smycken? Jag nämnde ju att ett av dom, halsbandet, är av en helt ny teknik som jag inte använt mig av förut men som kommer mer och mer. Den var super populär på mässan i höstas! Så jag tänkte prova på det idag och lägger upp bilderna på det ikväll samt på armbandet ni väntat på. 
Låter det som en bra idé? Kika in här ikväll :)

Fredag - Höstens mest populära

God kväll! Jag ska vara rak och ärlig ifrån början, jag hade tänkt att skita i dagens inlägg eftersom jag inte har hunnit att ta kort på ett av mina nya armband (som jag gjorde till mig själv förra veckan). Men icke sa nicke, jag hade nog inte kunna lägga mig med ett bra samvete då eftersom mitt mål denna veckan var att lägga upp ett smycke för varje ny dag.
Så hur löser vi nu den här situationen då? Jo, jag lägger upp några bilder på det armbandet jag sålde mest av i höstas/somras (lägger upp i två olika färger) Smart drag va?
Detta är ett av mina favorite armband, helt klart!
Ha en bra fredagkväll. / Lina

Vill bara lägga till att detta armbandet även går att beställa med röd, lila och blå Converse-sko. Så coolt! :)





RSS 2.0