Sommarpresenter!

Har tre armband att göra till imorgon men jag vet inte riktigt när jag ska få det gjort. Vilket jobbigt problem va? Så himla roligt att jag haft så mycket beställningar det sista!
Skall göra tre likadana armband så det går nog ganska snabbt. Pärlarmbanden med dom coola silverpärlorna samt en hjärtberlock på vardera armband. Gulligt värre!
Två av dom som beställt ska ge armbandet till sina systrar, visst är det en supersmart och gullig idé? En sommarpresent blir väl vem som helst glad av.


Bilder på kommande leverans

Här kommer lite bilder på två av de armbanden som jag kommer att leverera nu i veckan!





Jobbar

Skall precis sätta mig och göra lite smycken som jag har beställning på. Det är ganska mycket att hålla i huvudet nu, jag borde ha en kalender eller någon bok där jag skriver ner då folk beställer och när det skall vara färdigt. 
Jag har två armband, två halsband och en fotlänk att göra nu. Dessutom har det ploppat upp två nya armbands ideér i min skalle som jag tänkt göra till mig själv och för att visa er. Men jag känner att tiden inte riktigt hinner till. 
Det ena armbandet som ploppade upp i huvudet på mig härom kvällen är mer ett höstsmycke, så det passar bra efter sommaren. Till min kommande höstkollektion.

Eftersom jag slarvade med att ta bilder på det senaste armbanden så tänkte jag vara extra duktig idag!
Men först skall det bli färdigt. 
Hej så länge!
Update, har numera 5 armband att göra! Kul :)

Bildregn!












Största beställningen

Hade en stor beställning som jag satt med igårkväll. Det var 3 halsband och 3 broscher/smycken som skulle bli färdig tills idag. Så himla roligt! Det är den största beställningen hitills och det känns kanon.
Fick höra jätte många komplimanger idag då jag lämnade över smyckespåsarna till kunden. Jag skulle visa hon som beställt av mig, vad jag gjort och då kom det många nyfikna kollegor för att kolla också. Kul!
Fotade självklart allt igår och tänkte lägga in bilderna på datorn nu, så kika in igen om en stund så ligger bilderna på den stora beställningen uppe.
Hej så länge!

RSS 2.0