Torsdag - Sprillans nytt halsband!

God kväll! Idag slänger jag upp bilder på mitt nya halsband och nytt är verkligen rätta ordet. Jag kom på designen för ca en vecka sedan och gjorde halsbandet för första gången nu i eftermiddags.
Detta är beställt av min kollega, när jag gör ett till mig själv tänkte jag använda mig av andra färger på pärlorna. Bilder på det kommer då!




Onsdagens armband, helt ny design.

Här kommer dagens armband! Helt nytt i allas ögon dock har jag har haft det på mig de senaste två dagarna. Me like!




Tisdag - Nytt halsband

Ny dag, nytt smycke! Idag är det ett halsband som jag varierar i många olika färger, former och längder. Det är en kedja av silverbeklädd metall samt glaspärlor, här i svart i vitt. Allting fritt från nickel! :)



Måndag - Nytt armband!

Armband med glaspärlor i en grymt snygg blå färg samt en berlock.



Ett nytt smycke för varje veckodag!

ÄNTLIGEN!
Flytten är avklarad (därav detta stora uppehåll) och jag är i fullgång med mina smycken igen.
Bara den här veckan har jag fått beställningar på 2 armband och 2 halsband så jag har haft fullt upp. Jag vill passa på att välkomna er till min smyckesblogg som den så fint kallas. Kanske ursäkta mig lite granna för det förra inlägget då ni fick upp förhoppningar på en start, som aldrig kom. Här kommer jag att lägga upp alla mina nya designer och bilder på de smycken som jag säljer!
Min idébok är full(!) och jag sprudlar av ideér. Det är så kul och jag vill säga välkommen tillbaka till mig själv och till L Collection.
Denna veckan är mitt mål att lägga upp nya bilder på nya smycken varje dag. Alltså 7 nya bilder att frossa i!
Nu kör vi! / Lina Petersen

RSS 2.0